Software Developer

Software Developer

Interview Questions

1.What type of code (server or client) is found in a Code-Behind class?

A) Server-side code
B) Client-side code
C) JavaScript
D) None

Answers:
A
2.How does VB.NET/C# achieve polymorphism?

Answers:
By using Abstract Classes and Functions
3.What is an XML-based language that is used in Windows SharePoint Services to define sites and lists?

A) SOAP
B) CAML
C) CAP
D) LGML

Answers:
B
4.What statement in SQL is used to connect two or more tables logically with or without a common field?

A) CONNECT
B) LIKE
C) JOIN
D) UNION

Answers:
C
5.In SharePoint where do web parts reside?

A) Tables
B) Web part zones
C) The system32 directory
D) In the SharePoint filesystem

Answers:
B

6.Which of the following are server-side programming languages? (Select all that apply)

A) JavaScript
B) ASP.NET
C) JSP
D) VBScript

Answers:
B and C
7.If there is a calendar control to be included in each page of your application, and we do not intend to use the Microsoft-provided calendar control, how will you develop it in an efficient manner?

A) Write the code into each and every page of the application
B) Create a web app control
C) Write the code in VS.NET and drop-and-drop in to any ASP.NET page
D) All of the above.

Answers:
B
8.What is the most important XML file when developing an ASP.NET application?

Answers:
Web.config

9.Where are web part resources contained? (Select all that applies)

A) In the registry hive
B) SQL
C) GAC folder
D) Referenced in the web.config file

Answers:
B, C and D
10.What object is used to store information between HTTP requests for a particular user?

A) APPLICATION
B) REQUEST
C) RESPONSE
D) SESSION

Answers:
D

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.